Monday, March 30, 2009

Sambutan Maulidur Rasul 1430H

Sambutan ni julung2 kali diadakan di SM Teknik Tawau. Sambutan dimulakan dgn perarakan dr padang teknikal ke Dewan TunAhmadshah (huuu..kurang ja pengsan). Memang pancit lah. Ada lg rakan sekerja yang bg cadangan bernas " apa kata setiap hari isnin, kita pegi perhimpunan jalan kaki ramai2 mcm ni"....hehehehe kalau betullah mmg pendek umur cikgu2 teknik. Jaraknya bkan dekat...jauh weiiii. Namun di hari sambutan yang mulia ni biarlah kita laksanakan dgn seikhlas hati, bkn selalu juga.
<<<Gambar before perarakan..patut ambik gambar after skali...then ble compare...manatau lg kurus.>>>>>


Yang kursus PKE ni pun join la pertandingan sepanduk (atas pujukan sy jg). Diorang buat sehari sblum pertandingan, last minute pnya kerja lah...kesian sampai xtidur budak asrama ni. Cantik sepanduk ni. Tapi rezeki cuma dapat no.3. Sedihlah jg (cikgu pn emotional jg.......). Tapi masa disampaikan hadiah tuu...ada lah cikgu X, cikgu M, cikgu Z bisik2 "cantik lg yg no.3" hehehehe...menang di hati pem
inat ja lah.....



>>>>(atas)Sepanduk no.3...Ku
rsus PKE<<<<>>>>(bawah)Yang warna biru pl no.2...kursus PKM<<<<<

3 comments:

akubahni said...

.: hehe.. well.. pkm bha kn.. ahuXx.. :.
.: tp mmg jujur la.. pke pnya spanduk lae lawa.. mybe pemenang dinilai dari segi khat,, sya pn xtaw.. hehe.. :.

Bharat Book Bureau said...

Hello,

My Name is Sharon. I think your web site gives great news on current food market. As i am also into food research. Its a good site with lots of information. Keep the good work on.

I will definatly bookmark your web site for my research work. You may also kindly visit my web site blog related to food and drinks industry that is http://foodmarketnews.blogspot.com and i would appreciate if you could kindly have a look at my blog too. It's updated on a daily basis

Thanks & Regards,
Sharon

akubahni said...

.: ohoho.. blog ckgu ble bwat market.. huu.. :.