Friday, May 29, 2009

Hari Kutipan Yuran & Jamuan

Morning Prayer mengumumkan berita yang agak melegakan. Karnival kurikulum akan ditunda ke tarikh 6 Julai. Nampaknya bolehlah saya bercuti dengan hati yang tenang. HeHeHe. Then right after that terus ke dewan sebab ada 'Hari Kutipan Yuran'. Saya risau juga takut 'gerai' 5PKE2 ni tak 'laku'. Tapi ada jugalah yang membayar yuran. 2 orang. Then Kak Sarina minta tolong untuk jaga kaunter pembayaran 5TF. Saya pun rela hati membantu. Tapi malangnya xda sorang pun yg datang. Berjanggut cikgu.....
Then we are having jamuan. Huh ganas gila kelas aku ni makan. Perut beruang, perut naga semua pun ada. Yang jiran2 diorg pun join sekali....xpa rezeki kena kongsi bersama kan. Jangan lokek2. Macam lapar betul diorg ni. Memang xpandang atas bawah bila makan. Xpalah janji diorg happy. Manatau xda kesempatan untuk buat jamuan hujung tahun ni kan (ehem...ehem).

4 comments:

Si Yoyop Bah... said...

LOL. Klakar btl perenggan ke2 tu. Perut beruang, perut naga. Lps tu makan tak pandang kiri kanan, atas bawah...Dpt dibygkan macamana dorg mkn...

Ju Hyeon said...

memang kenyataan c pendi 2 perut beruang...hehee...mcm culture shock aku tgk org makan bgtu.

akubahni said...

.: waa.. lok not-so-ready in da pix.. tp sdap owh tu kek.. huhu.. :.

Ju Hyeon said...

tenGs....mesti kau ada plan sumtink atas kepala ckgu kan