Monday, June 29, 2009

Homesick n I admit it.

I'm in UMS sudah. hehehe. Saya homesick gila (and I'm not ashamed to admit it). Saya teringat parents saya, KBS World saya. Nasib ja ada broadband ni bikin leisure saya (HSDPA ya geng). Anyway bercerita sikit mengenai perjalanan ke UMS ni. Jam 8.25am sabtu lalu saya meninggalkan bumi peladang, Tawau, buat pertama kalinya (untuk tempoh peninggalan yang lama la). Saya memang first time ni away from home. Sebelum berangkat my boyfriend call me bah...guess what he said....he can't remember when the last time he heard my voice in such a happy tone like that. I guessed I'm cherishing every moment of my journey to UMS. Then we registered for hostel. Kolej kediaman C, no bilik 1.04. My roomate budak seremban, miri, temerloh, and 3 sabahan including me. Then sunday registered for my course. Punyalah tension berbaris dalam canselor hall tu. Bkn berbaris lurus, tapi mcm ular. Naik tangga, turun tangga n pusing sana sini. Tapi orait jugalah utk mengelakkn org berbaris di panas2 bah. Tadi ni pula br balik dr taklimat PTPTN. I'll update more k. Anyway miss everything I left back there.

4 comments:

erin said...

happy entering college world.!!!
trust me..after few weeks ni u sureeee gona hav fun!!! hotiiiessss wuu...btw,fahmi is studying there.sigh..

Ju Hyeon said...

terima kasih rin. still mood rumah bah ni, datz y lar...
yakah, aku nda tau pun.. hehe apa coursenya?

erin said...

ada..datau coz apa..ull be seeing him soon.hehhe

Ambe said...

i miss you too!

sd.