Thursday, September 24, 2009

Kami Terlupa........

Apa yg dilupakan sebenarnya?

Sebenarnya tajuk post saya berkait rapat dengan sambutan Raya kali ni. Raya kali ni memang ditunggu-tunggu. Maklumlah pertama kali menyambut Ramadhan jauh dari family, kemudian my kazen c eyen pun dah 5 bulan aku x jumpa. So nak dijadikan cerita, pagi raya bermula seperti Raya tahun-tahun lalu juga. Selepas balik dari kuburan, me n my parents pun dah tukar baju pegi casual outfit sbb mau pegi rumah nenek sblah bapa di Merotai. Suddenly I blurted something out to my mum "kita blum bgambar kan".................................................................... ..............................................................................................................................................................
........................................................................................ YA KAMI TERLUPA BERGAMBAR2. Yang lucunya my kazen punya family pun tlupa untuk bergambar. Akibatny gambar dgn kawan2 dan si dia yg bertandang ja la sempat diambil. Ish Ish Ish....haram kejadahnya (tagline Mawar...) kami satu family terlupa.

2 comments:

chocolatte said...

lucu bah anne!!! hahaha

ceh mawar quoted from her tok guru kot that tagline! ehem ehem.

Ju Hyeon said...

iya tp sadis jg ku ingat ni.....ok nanti lain kali aku credit tok guru dia sekali....