Thursday, April 22, 2010

Baru 3 papers

sudah aku pegi merayap ke 1B (main sambung-sambung ayat pula ni). Saja cari selera. Tapi ada hikmahnya juga bila saya tiba-tiba disapa...

Assalamualaikum cikgu...


Salam tu sudah xberjawab jadinya. terus excited teriak Fahmie!!!....Bukan apa selalu juga terserempak dengan bekas student ni, tapi sejak sambung belajar ni x pernah lagi jumpa yang bekas kelas saya pegang. Kira close sikit la dengan diorang ni. Selalu mengomel dan membebel, tu yang jadi close tu. Hehehe. So konon mau sekejap ja di Padini store tu, tapi sudah terjumpa ni, mulalah tukar-tukar khabar. Siap ambik2 gambar sampai ditegur salesgirl Padini..'emm cni xbleh tangkap gambar ya' hahaha minta maaf dik. Gambar dah tertangkap pun. Lain kali saya buat lagi hehehe. Fahmie ni ketua pengawas dulu, tu yang extra tough dengan dia (extra bebel). Yang lain kalau terserempak di mana-mana jangan segan-segan tegur. Hehehe. Kalau terlupa nama kamu cikgu minta maaf. Hehehe.


Okayy so back to the Padini story....Comel x TShirt bawah ni. Sebenarnya T-Shirt ni bukan couple T, tapi kebetulan design khas untuk male and female. So untuk buah hati yang bakal saya temui bulan Mei nanti, ni 4 U. Hope U like it.


p/s: Ignore bantal busuk saya (a.k.a bantal pemberian geng elementary-Ria) di bawah tu....

simplyseoul.blogspot.com

3 comments:

ani said...

bantal busuk bntuk luv2...
hek

Uncle Lee said...

Hi Annie, just dropped by say hello.
Have a great weekend, Lee.

Annie said...

ani: hehehe....bantal yang comel

UL: TQ....nice 2 have UL dropping by to say hello