Saturday, May 01, 2010

A suprise, without candles.

Syok-syok ja tidur, tiba-tiba dikejutkan dengan kehadiran Cik Ani tersayang, sekali dengan adiknya Cik Farah ke bilik...hehehe...

Masa dorang ketuk2 pintu tu, rasa macam tersedar sikit, tapi macam malas-malas sikit bangun. Lagipun bilik kami ni memang biasa diketuk, sebab salah seorang my rumy jual top-up. So no doubt memang bilik kami memang famous di aras ni (dan aras atas-atas sekali) hehehe.


So memandangkan badan sudah selesa dalam keadaan 'bermalasan' saya pun terus tidur. tapi tiba-tiba dikejutkan suara Ichi, 'N...N....bangun, kawanmu datang'. Macam xcaya ja Ani datang, hehehe. Sukanya....Siap bawa kek lagi....'Resipi Rahsia'. Yummy!!!


Siap tanya dia lagi 'bila kau balik?' X senonoh betul soalan tu, kan dia memang praktikal di KK...dia balik time buka sem la...Hehehe. Sorry Ani masih mamai lagi.


Sebelum Ani balik, baru tanya...eh macam mana kau tau mana satu bilikku? 'Aku tanya c BB'......Gembiranya saya huhuhu...Thanks a lot Ani and Farah (awal pula kau cuti ya.....ini tidak adil sama sekali!!!)


Jom Jalan-Jalan Ani sebelum aku balik Tawau.....

2 comments:

Farah MR said...

heehee..adil la..exam hbis awal..balik awal la..enjoy the cake..susah payah mencari kedainya tadi..^^

Annie said...

I will enjoy every bite and lick of it hehehe....

Best la....(still have to deal with Arabic)