Monday, June 21, 2010

o.O finally saya update.

Not much stuff lately... Just menghabiskan sisa-sisa cuti yang ada. Kekeke

1. Seronok tengok cuzzy bersiap2 untuk pegi UMS. Dia dapat Kg E. Hmm sedia-sedialah berjalan kaki ya, selipar putus lagi. Kaki semua penuh blisters. Kalau kena time-time hujan pun best. Macam cerita Hindustan gitu jalan ramai-ramai. Balik jam 12 tengah malam (tetap jalan kaki), jalan di tepi-tepi hutan. Then duduk di DC sampai tulang belakang lenguh. Berbaris time pendaftaran lagi yang mungkin sepanjang 1/2 KM. Have fun during the MSM ya babe. Rasanya apa warna Batik diorang tahun ni?? Bagi diorang warna hijau ka, oren ka. Kekeke.

2. Saya masih dalam dilema ni, xtau mau balik bila. Ingat mau balik lepas MSM, dalam tanggal 11 macam tu. Tapa rasa macam mau extend seminggu lagi. Bukan apa kuliah minggu tu cuma Selasa dan Rabu. Sudah la xdapat hostel lagi, rasa macam malas ja mau balik. Dilema...Dilema... T_T. Tiket belum beli lagi.

3. Account di Internet yang overload membuatkan saya not enough hands. Blog di blogspot ni pun cuma seminggu sekali ja upload. Then facebook pun malas sangat jenguk. Bukan apa, line broadband ni lambat sangat. Mau buka Home di Facebook tu pun kena refresh sampai lenguh. Last-last tekan ja butang X di atas yang berwarna merah. Formspring, Twitter, u name it.

4. Menghitung hari. The big day is coming in a short time or should I say as 'the older-a-year day'. Ya that will be more appropriate. Anyway advanced birthday gift saya masih lagi sangkut. Sampai termimpi-mimpi rasanya. Jangan sampai jadi belated birthday gift sudah la ya.

5. Risau dengan result yang bakal keluar nanti. Banyak paper yang merisaukan saya terutamanya Foreign Language saya-Arab, SLA, and banyak lagi la. Hopefully result sem ni tidak jatuh dari yang sebelumnya. Cannot. Allah please let me have a good result. Don't let me down. Let everything be fine.

6. oh ya PTPTN belum masuk.......sigh

No comments: