Thursday, September 23, 2010

U like yourself, full of yourself, self-centered, mana-mana la bah.

What is the real thing that happened to you. Some of the statement below actually talking 'bout me. Miahahaha.....Hey I'm not perfect k. Enjoy. No worries babes.

1. If u finish blowing up and put some volume on your hair and say 'okay now it's better.
You're ashamed of your hair.

2. If u wake up from your bed and say 'whose this alien in that mirror'.
You admit that you don't have natural beauty.

3. If u wear a flat Bata shoes and say 'I look like an old style, should change to heels soon'
You admit that u rely on heels for confidence.

4. If u finish touch up your face with make up and say 'Now I'm glowing'.
You admit you have a bad skin, bad tone colour, and dark.

5. If u dye your hair and say 'the colour strike the hotness out of me'.
You feel like typical Malaysian is 'agli'.

6. If u wear a branded bag and shoes then say 'now everyone will look at me'
Richness is an accessories, you proud with it.

7. If u keep making eye contact, tap your shoes louder, swaying hair, smile saja, making manja voice.
You are desperate for attention.

8. If u dress like crazy to show your aura to guys- again desperate.
If u dress to make other women jealous- u got a point there bebeh.

9. If u need to pose hard in front of camera.
You admit that u look good only at certain angle.

10. If u think that a korean with small eyes didn't look pretty or Hindu girl with typical braid is too plain.
You don't believe in the universal definition of beauty.

11. If u try hard to look slim and constantly complaining about your body shape.
You admit that short girl like me doesn't exist...kekeke. Only model type is your reference of beauty.

12. If u constantly saying in front of mirror, 'cantik bah aku ni'.
Actually you never have other person said that to you.

Saya cabar anda pakai selipar jepun, btshirt lusuh, namun dlm keadaan bersih and tengok cermin.

Pie/Ice: Anak tunggal ndak boleh kena hujan huahuahua...apa punya anak tunggal la bfikiran bgitu. Kin malu aku ja.

10 comments:

mawar mustika johnny aziz said...

like it alot!!!!for my opinion attitude makes you beautiful...it is added value lah kalau beautiful plus great attitude=gorgeous ok!

tapi kalau muka sekadar secukup rasa jak tapi attitude macam ingat satu dunia ingat diri tue hot=hampeh

note:by forcing someone to believe you are beautiful enuf is actually you,yourself believe that you are ugly

yours truly...hahaha teremo plak tetiba

AFJR said...

normally, gurls mcm begini la yg annoying gla bgi llaki..

klu dia fkir dia lawa sngat, beauty akn kurang jga akhirnya. yes, myb tme muda2, mngkin dia rsa lawa, tpi itu bkan ukuran untk dbangga2kan.. coz bila tua nanti, klu dia masi bfikir yg lawa/tdak sbagai ukuran, then at d age of 60 n above, she's not even worth a single penny.. haha. perangai yg baik n low profile jga ptut d titik beratkan, coz nilai nya ndak akn pndai kurang, slagi kta msi ada hayat.. :)

Annie said...

Miss Mawar tersayang: Hehehe and yang paling annoying lagi bila dia ingat kita cakap macam tu sebab jealouskan dia 'ohhhh pleasseee ya'. Saya ada definisi sendiri tentang kecantikan. Anyway attitude itu cerminan personaliti, Personaliti itu tarikan.

AFJR: haha ya annoying. I thought kalau girl mekap banyak, baju lawa, manja2 lelaki akan cair. Hehehe...Anyway kecantikan itu bukan kekal. Kalau lelaki terpikat kerana kecantikannya then shame on her kan..

TQ all

AFJR said...

haha usually cair pada pndangan pertama ja, tpi bla perangai kuat perasan mcm tu.. nah, jgan sampai llaki tercakap, " ur attitude is as ugly as u look".. seriously. itu mmg bikin annoying.. just low profile, klu mmg lawa, kta nda tunjuk pn orng nmpak jgak.. haha :)

zhouleen said...

uii, ebat ini!! yg no. 11 tu siuk,,keke...
hakahakhak "anak tunggal xbule kena ujan".bunyik mcm curse sja o0...
dush3,spa la juak yg t'lebih' cantik (overly-self-content) tue..? cba crita dlu bah..'camouflage-conversation' mode la ktakan.,.,

Annie said...

AFJR: Haha..ok. OMG guys said those things too? 'Just low profile, 'klu mmg lawa, kta nda tunjuk pn orang nmpak jgak' ooohh I LOVE that statement.

Zhouleen: haha no 11 tu xdescribe me hehe....ada dalam nombor2 lain jg. Banyak orang yang terlebih self content ni, sebagai manusia biasa sy kadang2 tidak terkecuali (kadang2). BTW pasal anak tunggal tu mmg SOT la...hisshh aku xla smpai jd bgtu bah.

Farah MR said...

3 dgn 4 tu selalu gak buat..hahaha
tapi kurang suka la pki heels sebab ukm ni banyak bukit nanti tersalap step..kalu jatuh,kuyak nnt..huahuahua

Annie said...

Farah: Itu lumrah yang bernama perempuan hahaha....UMS pun jalan xlandai sgt, paling teruk bila 80% lanskapnya ialah jalan refloxogy, cantik kunun...tapi menyakitkan kaki.

chocolatte said...

yg pasal kasut bata tu buat aku terasa kot. Haha..fyi, kasut bata is very comfy kot.

Senang cerita, ppl who brag a lot about themselve actually the one yang tak confidence la then have to like convince ppl that they are hot and gorgeous. Haha.
No offense :p

Annie said...

To cokelat:
hehe...btul2. They need the attention so damn much until at one point they have to create the attention.

But life is cruel, we judge. So instead of putting himself/herself in a spotlight, he/she's putting herself to be a jokes.

and please...don't say something like 'ala dia jealous itulah dia mengata'....hell no.