Saturday, October 23, 2010

Love mood kejap.

A very lovey-dovey and personal post. If U x rasa mau baca, then just CLOSE this tab.

Thanks to Cik Farah sebab introduce Bruno Mars. I thought dia nyanyi lagu Billionaire and Nothing On U ja.






First of all today bukanlah hari special, birthday mahupun anniversary. Cuma ordinary day seperti selalu. But I want to talk about this. Let him be the spotlight of my blog now.

I tau yang I did a lof of mistakes and perangai yang selalu sakitkan hati U. Tapi U xpernah cakap, but it still shows because I know U very well. I want U to know that you are the best thing that happened to me. U come in my life not to make the sun shine brighter ka, moon makin cantik ka but U make me a better person.

Dulu kita mula pun as a long distance, so I get used berjauhan dengan U. Dalam setahun kita mungkin jumpa 4 ke 5 kali. Raya wajib. Thanks to festive season, everybody have the same holiday. Mana-mana masa yang ada tu lah, kita macam orang bercinta, tengok muka, dengar suara live. The rest of the days, U di Melaka and me in KK. Tapi xpa, it will be over juga. The distance will get close.

U selalu buat small things yang buat me grateful dapat u jadi teman sejiwa. U pernah cakap 'sudah dinner?, lapar?', so I said 'sudah, tapi macam lapar'. Even tho U already had your dinner pun U still teman me pegi makan. U said to me 'I will never let u get hungry'.

U ingat x, bila kita keluar sama, I selalu tunjuk and cakap 'lawanya perempuan tu, tinggi lagi'. Instead of saying 'U lagi cantik', U said to me 'muka dia macam arnab' and make me laugh.

U ingat masa Raya lepas U kenalkan I dengan extra-extra keluarga U. U suruh your mum di dapur untuk introduce me kepada the rest of family. That is nerve-exploding for me. Sejuk semua badan. Makan lontong pun xtenang masa tu. What if nenek U xbekenan, aunty2 U xbekenan. But thanks Allah U make it easy. I want U to know yang I rasa honoured. More than anything. Hehehe.

U ingat masa kita break up a while. That was the fcking hardest moment for me. I duduk dalam bas and hampir miss untuk turun di bus stop yang betul. Then masa tu I pura-pura happy pegi program. I terdesak sgt pegi program tu sebab I xbleh stay di rumah. Masa tu juga I rasa mum xpernah paham saya. She keep asking me to work out with U and mengalah like always. Orang break promises, tuduh and judge yang bukan2 pasal saya. Masa tu Tuhan betul-betul tunjuk the real colour and life to me. I boleh nangis baca comment Noraini and Ichi (sharifah fiza) dalam FB. Cuma comment FB yang jadi penguat semangat time tu. Ironinya. I will never go back to that time. I want U forever and I don't know how life without U.

U cakap dengan I 'heranlah dulu masa sekolah rendah, each of the guys ada crush on U, semua cakap U cute, masa tu I thought U biasa ja but now I'm the one yang love u sangat-sangat'. Hahaha. U even ranked all the Nur in school and I'm not on your top list.

U ingat masa U ajar I memandu. Hahaha. U're the best Teacher ever. U teach me how to make a U-turn berpuluh-puluh kali. Sampai lenguh kaki. U akan tarik hand break bila U rasa I turn the steering too late. Even tho U r my best teacher, I'm still a worst driver. U never believe in my driving skills. ^^

U ingat kalau kita gaduh pasal benda-benda kecil, pasal I want to go back early and watch Music Bank. Haha. Pasal dengar lagu KPOP dalam kereta U. I know U just want my attention and me just being the stubborn me. T_T

U ingat masa U pegi Jakarta. Then u call me dalam class. Seriously that was the best phone call ever. I don't care lecturer tgh mengajar ka, I am so lucky to hear your voice masa tu. Honestly I xfikir U akan buat effort untuk call me dengan rate yang mahal. But U did. I suka bila kita bercakap dalam phone then u rasa mcm xda mood and want to hang up. Tp kadang-kadang sebab perkara kecil mood u lightened balik hehe and you suddenly has a cheery voice.

Setiap kali tarikh 18 kita mesti wish month anniversary kita. Sudah 44 bulan. Macam baru semalam.

U selalu cakap. 'Masa gembira dengan U mesti berlalu dengan cepat, I wish time stop'. Well U want to know sayang. I wish time stop too.

Kalau kita keluar date U akan cakap 'I miss U' beratus-ratus kali. U never get tired of it and I will never get tired replying it.


Rasa macam mau keep tulis post ni forever.... tapi I supposed to continue my assignment MD...kekeke...Anyway. I miss U dear. I love U.


10 comments:

JEN KNEE FUR said...

i love it!! ur post makes me cry and remembered mine as well.. seems like we shared the same trait, i also the stubborn one between me n him.. hahah!

i pray for u guys punya happiness and i really salute u guys punya effort to work the LDR~ *thumbs up*

Annie said...

Thanks for stopping by,

Hehehe...tengs2. Even tho U feel like U r stubborn Jen, I'm sure ur darling will understand U. Bcoz I believe U from head to toe, from better to worst... (macam vow pl kekeke)

LDR haiiihh.....but i'm willing to do it for another 10 years, as long as it's him. Kekeeke

Audee Valeria said...

Wow... Anne, your love journey makes me feel so motivated to work on mine... Wish you guys the best!!!!

May all the lovebirds in the world have happy endings.. =))

Farah MR said...

hihihi..ur welcum Cik Anne..
"muka dia macam arnab.."
ayat tak bleh blah..hahahaha

Annie said...

DD: Thanks singgah baca. Wishing U the best in relationship...take good care of each other...the rest leave it to God. Be happy...stay lovey-dovey keke.


Farah: Thanks for dropping by. Kikiki. Arnab tu cute kan...maybe dia puji jg tp in the same time he makes me laugh. kiki

JEN KNEE FUR said...

hoho.. i wish u all the best!! dun worry, he's really for u.. my pray wes be wif u both~!

ShiRaYa said...

love tis post..n i just love bruno mars' songs, tgk ja blog sy suma lgu bruno mars^^..anyway, bahagia selalu ya wit ur loved one..^^

ani said...

apsal aku nangis bc post ko ne...uhuk3
aku sntiasa mdoakn yg trbaik utk kmu 2
:)

Annie said...

Sher: Thank U Sher....Thank U 4 wishing the best 4 us.

Ani: Aku pon sedih jg...jgn sedih Ani. Thank U sbb byk tolong aku ani. Wpun kau xsedar, tapi kau byk help me. Thanks for your pray.

Annie said...

Jen: Thanks Jen...My pray is with U also.