Saturday, October 16, 2010

Re-union....

Blog makin kurang kasih sayang. Boleh tidak aku hire someone untuk update blog ni. Kiranya aku cakap dia garapkan la. Kan best!!!. Well mungkin saya akan jadi orang yang pertama la buat macam tu.

Okay recently banyak orang buat reunion. Mungkin hujung tahun ni maknanya musim reunion kan? Apa-apalah. Dulu terfikir juga, best ni kalau buat reunion untuk geng-geng (bukan bas sekolah) tidak kiralah sekolah rendah ka, menengah ka. Mana-mana la. Tapi honesly saya extremely tidak berkenan dengan reunion ni.

IDKY tapi I will never go to a reunion. Emm it's just not me. Buat apa pegi reunion, untuk membandingkan hidup masing2? Untuk tengok siapa yang lebih hebat? untuk jadi self-center. Tipulah kalau cakap mau rapatkan silaturrahim, jumpa kawan blah blah blah. Kalau betullah mau jumpa kawan sangat, jumpa lah secara personal kan. Gather la kawan-kawan rapat pegi makan2 ka, piknik2 ka. Tapi kalau mau mengumpulkan sekelas 40 orang tu, atau sebatch 200 orang, nampak sangat mau menunjuk2. I meant xkanlah dalam 40 orang @ 200 orang tu, anda rapat semuanya. COME ON!!! Someone must be a bitch in school kan kekeke. So why bother untuk jumpa semua orang balik. Plus saya bukanlah orang yang taksub dengan zaman sekolah. Kalau orang asyik cakap 'zaman sekolah paling best' well saya tidak sependapat. Bukannya benci dengan zaman sekolah.

Kalau betul lah mau buat reunion, buat ja among best gals korang. Lagi sweet. Ada sentimental value lagi. Boleh share semua moments korang sama2 time zaman sekolah dulu. Suasana pun xjadi awkward. So siapa2 mau RSVP saya pasal reunion hehehe....u know what I meant.

No comments: