Thursday, November 11, 2010

Selamat menduduki exam

Kepada Anne (saya lah...)

Aku tau kau besok baru duduk first paper, yalah kalau ndak, xmungkin kau berani balik rumah and cuti2 lebih seminggu.

Moga-moga kau dapat jawab exam dengan baik esok tanpa rasa stress and bimbang yang terlebih dose.

Mudahan apa yang kau baca sambil tengok Music Bank tu dapat kau ingat. Jangan pula fikiran kau asyik risau mengingatkan drama Sungkyunkwan Scandal atau special episode 2PM Happy Together yang definitely kau miss.

Then apa-apa pun lauk yang bakal kau goreng besok, harapnya sedap and menjadi. Jangan kau membubuh lebih-lebih garam tu, nanti kedapatan xtau masak.

Nota-nota yang telah kau siapkan sambil online non-stop, harapnya tidak bercampur aduk dengan apa yang kau online kan.


Ajaran-ajaran lecturer dalam kuliah, ala kuliah yang kau selalu mengelamun tu....harapnya dapat kau aplikasikan dalam exam.


Sekian. All the best untuk Cik Anne

3 comments:

Joan J.T said...

good luck Anne. c u tomorrow :)

Sherry said...

good luck Anne^^

Annie said...

ThanK Yuou Joan and Sher...All the best untuk perjuangan akan datang.