Wednesday, November 24, 2010

Sem 3, We're so over




Alhamdulillah dah habis paper. Bestnya. Tadi masa last paper Foreign, saja duduk depan sekali sebab most of my friends semua terer Arab, so I expect dorang2 ni mesti keluar awal. Untuk elakkan panik, duduk depan lah (for the first time ni). Bila aku toleh ja selapas lebih kurang 1 jam 15 minit macam tu....almost kosong......memang aku tersangat slow bab-bab foreign language ni.

Jom kita buat special entry untuk sem 3. A very simple semester. Not much....but less lagi bagus. Paling xboleh lupa bila dapat kediaman Kingfisher, selesai masalah yang memutuskan wayar kepala otak aku. Dapat housemates semua comel-comel, mostly budak pendidikan and ada student TESL. Bestlah serumah dengan rakan coursemate kan.

Subjek jangan dipanjangkan la ceritanya, semua susah, semua akademik, semua pun rasa beban. Class- class yang best pun cuma class tertentu bila lecturer terlebih dosage humor. My daily class......b...o...s....a...n....

Sem 3, Eyen Sunkist enter UMS, pegi HIMPUN, laptop baru, double PT, birthday surprise, .....praise Allah for my happiness...even sekecik mana pun kegembiraan tu.



Let's call it a sem.


See U next year....Insya Allah.

3 comments:

Sherry said...

bestnya..kitorang bru start 1st paper today..huhu..
btw, happy holiday Anne, c u next sem..:-)

JEN KNEE FUR said...

happy holiday anne.. c u next sem.. heheheh.. have a safe journey home.

Annie said...

Sherr: Selamat berjuang Sher...xpa, xrasa juga tu kejap ja masa berlalu. See U next sem.

Jen: Happy holiday bebehh...Take care selalu.