Tuesday, December 07, 2010

Salam Maal Hijrah


Salam Maal Hijrah untuk semua umat Islam yang membaca post ni. Setahun hijrah sudah berlalu, tahun ni hijrah apa pula dalam perancangan? Biarlah hijrah yang lebih baik-baik ya.

Jangan kau simpan niat hijrah bf ka, hijrah dari rumah sebab gaduh dengan parents, biarlah hijrah yang bakal kau buat tu ke arah kebaikan diri. Aku? Aku memang ada niat ni, mau buat perubahan diri. Segan aku mau cakap di post ni. Insya Allah bila ada kekuatan dan terlaksananya niat penghijrahan aku tu, dengan senang hatinya saya khabarkan di sini.



Ni mau selit cerita sikit, bf tengah cuti seminggu sekarang. So he's in town. Seminggu pun seminggulah, at least dapat jumpa. It's not easy for us to meet each other k. Setahun 2-3 kali pun cukup bernasib baik sudah. So bila start jumpa ni, berjilid-jilid cerita kami. Sampai cerita sekolah rendah pun kami ketawa-ketawa sana. Kalau cerita sekolah menengah ndak boleh di share sebab aku sekolah perempuan. Jadi flashback2 cerita sekolah rendah ja la.

He has a great memory tau. He can refresh quite a lot of story. Me? forgot too much. Seriessssllly banyak betul aku lupa. Muka orang lagilah.... memang banyak lupa. Kalau ada kawan-kawan sekolah rendah yang aku ndak bertegur bila tjumpa di jalan, jangan kamu kecik hati ya. Otak aku karat-karat ckit.


5 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

sama la kita..
dpt jumpa bf 2 3 kali je dlm 1taun
huhuhu..
btw salam maal hijrah:)

Sha Shakina said...

Salam Maal Hijrah :)

Kairel Keflee said...

salam maal hijrah!

ani said...

salam maal hijrah ning..

Annie said...

thanks semua sudi tulis2 sini...Huggles 4 all

Halia Kentang @ Annpaan : Walaupun jarang jumpa tetap sentiasa berputik kan hehe. Salam Maal Hijrah

Sha Shakina: Salam Maal Hijrah Sha...

Kairel Keflee: Lawa nama U...Salam Maal Hijrah.

Ani: Salam Maal Hijah...Moga tahun yang baru ni buka lembaran baru yang lebih2 baik.