Wednesday, December 22, 2010

Selamat ke D juga akhirnya

Akhirnya selamat juga kita lalui dugaan ini.... lesen P. Dalam kita bersama, syukur sangat sebab tiada onak dan duri seperti eksiden, saman, mahupun kes langgar lari. Pihak ketiga seperti polis trafik juga tidak pernah hadir. Alhamdulillah. Yyehaaa.



Thanks to Raman sebab bagi aku info sebelum tukar lesen, senang sikit urusan. Bak kata kau, memang urusan JPJ sangat tip top. JPJ Tawau to be exact. Tadi ada 20 orang depan aku, not even 5 mennet tunggu, sudah kena panggil.



Huruf P sudah hilang...

16 comments:

AFJ said...

uisehmen, lesen D bha sda dia.. tahniah sayang~ ^_^

Annie said...

AFJ: Hehehe. tengs tengs. Ilang sudah P tu.

sankai said...

tahniah anne..hehhhhe..

Mata Hati said...

tahniah dah dapat lesel penuh

Gen2Merah said...

wahhh, tahniah. Salam ukhwah daripada saya Follower-----> ke 99.. (",)

Annie said...

sankai: Tengs2 banyak2..hehe

Mata Hati: Tengs, terlebih gembira ni. hehe

Gen2Merah: Terima kasih. Tengs follow juga. Terima kasih datang.

LoVe_LeEyA said...

hi annie.. congratz.. ^_^ follow awk.. hehe~

suwit irOnLady said...

i do follow ur blog dear..:)

Annie said...

LoVe_LeEyA : Thank you..Tengs *Hugs Hugs*

suwit irOnLady: Tengs banyak2. *hugs hugs*

Ekkem said...

hehe mo jumpa lebih ramai blogger sabahan?? pg sini http://wearesabahanbloggermania.blogspot.com/ :D

soffea said...

bah, sa pun mo tukar lesen sudah ni~

hehe.

hye anda. limpas sini :)

Annie said...

Ekkem: Thanks linknya...nanti saya pigi

Soffea; Omo you're Sabahan...nah ndak sabar sudah kan pegi D....

Sha Shakina said...

Congrats! Sha br nak amik lesen tahun dpn. muahaha. selama ni bwk kete tnpa lesen mujur tak kena tahan dgn polis. hehe.

Annie said...

Sha Shakina: Hehe...asal Sha bawa hati2, xpalah. Kadang2 yang ada lesen pun bukanny betul sangat.

ifwatSAHAJA said...

bagus3 ! dah lesen penuh. hehe. hati2 dijalan raya oke! follow me back :)

Annie said...

ifwatSAHAJA: Hehe. tengs. Ok