Sunday, January 02, 2011

1st Post di Hari Kedua

Orang lain semua post diorang punya 1st post untuk 2011 kemarin. Aku baru buat hari ni. Take it easy beb, New Year masih muda. Hahaha.

Besok, officially mula semester, tapi aku masih lagi bersantai-santai di rumah mengalahkan orang pigi honeymoon. Hehe. Cousin aku sudah balik UMS tadi. Aku masih lagi di rumah. Bila aku balik? Well akan balik juga. Most of my coursemates pun balik lambat so why not kami sehati sejiwa.

Semester ni aku takut sikit. Satu, sebab subjek banyak (PPIB la). Kedua, ada subjek Asas Pembudayaan Keusahawanan, ala subjek yang suruh student jual-jual barang tu. Ketiga, Bahasa Arab Tahap III, siapa-siapa ada basic Arab mungkin boleh silang kaki sambil dengar sebelah telinga ja. Keempat, bakal dibincangkan.

Okay enuff la pasal study ni, nanti kita cerita study-study ya bila balik kampus. Sekarang kita tumpukan dengan TV, kucing, masakan mak dan main game dengan cousin kecik. Bakal berpisah dengan semua-semua ni seminggu lagi, T_T. Sedihnya.

6 comments:

chocolatte said...

lets join the club balik lambat..haha

tak sabar nak jumpa ko..

Annie said...

chocolatte: Ya ya ya...mari tambah ahli. Keke. Can't wait to meet U too amigos...

Liz said...

hepi new year...hehe~

Annie said...

Liz: Happy new year too. All the best. Thanks singgah.

Isabelle said...

hahaha...kita ni sehati sejiwa la...

Annie said...

Isabelle: Banyak lagi yang sehati sejiwa kak. Hehe....memang sangat serasi sem ni. Haha