Tuesday, January 11, 2011

The happiest moment of blogging


My happiest moment sejak blogging ni ialah tadi...ya baru ja tadi...

Begini, aku pegi blogwalking di blog super senior aku. Meet her...
(click picture di atas untuk ke blog beliau)


Aku pun baca lah latest entrynya tapi aku ndak perasan entry sebelum tu. Jadi after few hours aku pun pegi balik blog Kak Ira untuk tengok comment reply. Then aku perasan entry di bawah tu belum aku baca, aku scroll la. Terus macam hilang2 darah di muka ku.....


Kak Ira post tajuk 'I think I like them, can I adopt them as my pets? Pleaseeeee :p (ada kurang ka huruf e nya?). Dia wrote pasal blog yang dia suka jalan-jalan (segan pula aku mau tulis baca, so ganti dengan perkataan jalan2 hehe)



First blog yang Kak Ira suka jalan ialah http://nisake.blogspot.com/ (iyalah akak ni macam pelakon hindustan)


Second blog pula http://peliks.blogspot.com/ (femes nii)



Kamu tengok bah blog ketiga siapa???? Aku.......(bunyi cengkerik). Kak Ira cakap aku tomell gak.....emmmm *blush*blush*

Lepas baca ja terus aku comment, sampai TERCAPS LOCK comment ku, sorry Kak Ira. Kak Ira aku rasa 3 ribu kali sudah aku pegi page Kak Ira. Haha. Macam psycho2. Mungkin ndak boleh aku tidur malam ni tau. Nasib tiada kelas besok. Mau belajar English Syntax pun cancel ni. (Sorry Dr.Hamzah).

11 comments:

Ierasz Cik Ira V~,^ said...

alamak! hahahaha... ptt la caps lock.. darah gemuruh la u ni dik..:p

Lynkin84 said...

hahaha...lucu laa kamu ni...

oh ya..klo free boleh tlg Lyn? hadiahnya grass man 1...

kat cni ---> http://lynkin84.blogspot.com/2011/01/help-mehehe.html

Annie said...

Ierasz Cik Ira V~,^ : hehe iya suka ati ja pegi caps lock.

Lynkin84: Hehe, tengs singgah. Ok nanti saya tolong, Set..

uMie_cHan said...

me also...
suka BW d blog ni... cuta ba ownernya heeee

Annie said...

uMie_cHan: Omo..umie chan thank you byk2...

mommieZee said...

i'm back reading..hoho..tu lah payung yang hilang tu..dah dapat balik ka?

Annie said...

mommieZee: Welcome back mummy...No ardy missing..sedey nya..kenangan berharga tu.

sayasayangkamuhamim (: said...

hahahahaha ! macam tu pulak . mesti eksaited kan mase tuh ?^^

thebeybeh said...

indahnya alam..

Annie said...

thebeybeh: sangat indah hehe. Tengs

Annie said...

sayasayangkamuhamim (: : terlebih eksaited sudah ni keke.