Monday, January 31, 2011

Typing Arab.

Arab assignment using a computer is not a joke man. Rasa macam baru belajar menaip. Even cousin aku yang Darjah 1 kalau main game pun lebih lincah jarinya. Sebab terlebih (seriously sangat berlebihan) excited balik rumah, aku lupa bawa buku nota, notes, reference untuk buat assignment Arab aku. Hahahaha...ketawa rasa macam mau gila bebeh.

Masa aku dalam cab, jem macam sial. Maybe sebab PM is in town masa tu. So aku ingat-ingat ada tidak yang tertinggal. Dompet, hp, charger laptop, tudungs bawals yang tidak dipakai lagi, baju kurung lama.....Oh no!! oh no!! sambil buat muka selamba...I did forget my notes. So I decided to call my mak and told her my problem. You know what is mak's solution, buy new books. Great mak, just great idea. The thing is how can I buy Dr.Saini's book in Tawau.

Dah la right after cuti, hari Isnin tu terus kena submit and to make it worst flight aku hari Ahad nanti, malam. So mimpilah kalau aku mau print and binding di KK. Aku kena siap-siap lengkapkan assignment tu sebelum aku fly. We'll see how it goes la.

Bila balik rumah ni twitter page aku ndak bleh buka sebab line sentiasa siput. So aku update guna desktop gadget ja (which aku tak suka sangat)..Hooo rasa sengsara bila tak dapat update tweet. Bagus jugalah so aku boleh tumpukan untuk siapkan assignment and tengok TB.

2 comments:

Ihsan Arifin said...

haha chareee ouh esemen arab typing

Annie said...

terpaksa hehe...