Tuesday, February 15, 2011

11:11 malam

Orang kata kalau kita tengok jam and ngam2 jam tu tunjuk 11:11 malam maknanya ada orang rindu kita. Aku ndak tau mana sejauh mana kebenarannya atau sebanyak mana research telah dibuat and dijurnalkan mengenai teori ni.

Tapi apa pun sejak kali pertama aku dengar benda karut-carut ni, aku sentiasa harap dapat catch jam 11:11 malam tu. Tapi ndak lah pegi tunggu and stare tu jam lama-lama sana semata-mata mau dapat tengok 11:11 malam tu. Itu orang Sabah bilang main buyuk.

Anyone miss me out there? Let me know.

Apa motif buat entry ni? Actually hari ni genaplah 2 tahun aku berblog. Walaupun kadang-kadang aku mati idea and malas sangat tulis post baru tapi honestly aku susah let go blog ni. Somehow blogging dah jadi sebahagian hidup aku. Bukan semua aku canang dalam blog (walaupun kadang-kadang mau cerita) tapi janganlah judge blog aku ni personal sangat ka, bosan ka, kalau ada yang ndak mau baca, silakan (dengan gaya protokol) keluar dari blog ni.

Biarlah aku tulis ikut hati, aku tapis ikut akal.

Yang support blog, yang baca anonymous, yang sudi baca terima kasih banyak-banyak. Aku minta maaf kadang-kadang aku ndak buat tag korang. Jangan marah ya. Cuma aku ingat nak buat blog ni free from contest and stuff like that. Mintak ampun banyak2. Again, tolong jangan marah ya. Mintak maaf juga kalau aku ndak keep in touch selalu, akan saya ringan-ringankan tangan untuk blogwalking.



That's all for now....Much love from the writer, on the 2nd birthday of SimplySeoul.

4 comments:

Nora-Anwar said...

aku pun sukak jugak main2 pasal jam 11.11 tu...sebab aku nonton yuhee the witch...kihkih

SimplySeoul said...

Nora-Anwar : Oh ya baru ku ingat, Yuhee the witch yg first tu rasanya...

Sherry said...

sy mcm xda idea da mau tulis entry Anne..huhu..tp sentiasa buka blog utk tgk2 ur new entries, i enjoy reading ur entries..=)

SimplySeoul said...

Sherry: xpa Sher, rehatkan blog seketika, it's okay...nanti bila idea ada always boleh sambung. Tengs sebab selalu baca..Hugs