Sunday, February 13, 2011

Love Day for U, who is in love.

I'm not a big fan of Valentine's Day but then again I dedicate this post to all my friends that are in love.

Currently listening to Kenny G's numbers. The Moment, Forever In Love, My Heart Will Go On, Sentimental, and the list goes on. Seriously all of his songs just melt your heart and makes you reminiscence all those loving memories you have. No wonder my dad love his piece so much.

Dulu masa Tingkatan 3 (atau 2 ndak silap) ada sorang kawan ni. Rapat? Not so jugalah. Masa Valentine Day hari tu aku pun pegi sekolah macam biasa, then tanya kawan-kawan yang ada bf whether diorang sambut atau ndak. Aku single mungkin time tu...haha. So ndak silap lepas kelas Pendidikan Seni, tiba-tiba ada penghantar bunga datang bawa a bouquet of flower, tanya 'ada Cik Z ka?. Semua dalam kelas tu bising, teriakk WOOOOWWW...(atau wwuuuuu). Punya jealous tengok.

For your information aku sekolah perempuan, so si penghantar confirm bukan dari kelas sebelah, senior mahupun cikgu bujang di sekolah tu. Bf dia hantar dari luar la. OMG, seriously aku sangat, tersangat jealous. Sampai sekarang agak fresh lagi memori tu. She's lucky. So besok aku akan bayar someone untuk hantar bunga dengan aku masa kelas Approaches, ka masa kelas Bahasa Arab. Hahaha.

Happy Valentine's Day to all my in-love friends. Cherished your man or woman with all your heart.

4 comments:

aRlen said...

Wow~that girl mmg totally lucky.*nada jealous* Haha.:-D

SimplySeoul said...

aRlen: ya sangat lucky...saya pun jealous ndak sudah wpun hmpir 10 thun blalu keke

Nora-Anwar said...

lupa sudah aku si cik Z tu..
tapi aku ingat kejadian hari tu...
hahha

SimplySeoul said...

Nora-Anwar: Aku pun lupa2 mukanya, tapi ndak boleh aku lupa pasal bunga hehehe. Kan aku duduk belakangnya