Tuesday, March 08, 2011

Bahawasanya kami berjanji...

Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan dan Majlis Ikrar Aku Janji,
-Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Sesi 2010/2011
-Jawatankuasa Kebajikan Mahasiswa (JAKMAS) Sesi 2010/2011

Majlis ni mula gila awal 7.40 pagi. Bas KF pun betebiat lagi datang jam 7.35 pagi. Memang minta tampiling juga ni bas tau. Aku pakai simple ja. Mekap pun setakat sempat. Sebelum pegi majlis ni penat aku mencari mascara, last-last ndak jumpa, terus hilang mood ku mau melawa-lawa. Bulu mata ku yang pendek akhirnya tidak melentik.


Ni prektis sekali untuk pegang Ijazah dua tahun akan datang. Insya Allah.

Masa datang tu, aku tengok majlis bakal diraikan dalam keadaan meja bulat. Terus bangga sendiri ni. Ingat majlis simple2 ja. Simple apanya kalau Timbalan Naib Canselor yang rasmikan. 3 meja di hadapan dipenuhi Majlis Perwakilan Pelajar. Kami pulak duduk belakang diorang. Banyak gila datang. UMSKAL pun ada. Boleh tahan meriah juga. Hehe. Seriously rasa macam mimpi ja jadi Jakmas ni. Antara banyak-banyak jawatan, yang ni lah macam kurang di hati sikit. Tapi akhirnya terlibat juga dengan Jakmas.


Cuma ni ja jentera KF yang dapat datang. Yang lain ada komitmen lebih penting which is MIDTERM of course.

5 comments:

chocolatte said...

''ermm..tolong passkan kueh gulung depanmu tu''

haha.congrats! you're official suda :D

Isabel said...

Yay! Congrats! Happy for you dear! :)

Nora-Anwar said...

tahniah

cik SYANA'S @ I-cha comel said...

sweet sumandak ...ur..tagged...chiilll...

SimplySeoul said...

chocolatte: Haha..roti jala=kuek gulung2. Tengs.

Isabel: Thank U vmuch.

Nora-Anwar: Tkasih byk2.

cik SYANA'S @ I-cha comel: Ok nanti sy tengok.