Friday, March 25, 2011

Bukan Semua Cantik Subjektif

OMGeee Matluthfi aku memang big fan kau walaupun aku berbadan kecik. Dalam banyak-banyak video YouTube kau, seriously aku suka video kau yang ni.




Untuk yang guna line intenet seloow, sini aku emphasize apa si Matluthfi ni cakap.

Beauty depends on who judge it

Kita mesti ada persamaan dalam menilai benda ni cantik atau dok (slang apa ni)

Sapa yang bagitau hidung mancung tu hensem.....TV, Sapa yang bagitau orang dalam dunia ni banyak yang cantik......lagu 'Nothing On You'

Sebenarnya orang cantik dalam dunia ni sikit ja. Kalau hangpa ambik 10 daripada kawan hangpa, 12 daripada depa ni tak cantik.

Ni part feveret aku...

Bila Tv, Intenet asyik tunjuk orang cantik, kita yang tak berapa cantik ni terpanggil untuk jadi cantik......jadi apa saya buat...

*pakai cream*

*ambik selca*

*jumpa dukun*

Hahahahaha....seriously bro U nailed my thoughts. Tapi part paling penting Matluthfi emphasize

Berapa ramai boleh jadi cantik dengan perangai

5 comments:

aRlensky said...

Hihi..seriously sy pun minat gila c matluthfi ni..haha.paling suka video psl typicallocal film/drama scenes tu. ((;

SimplySeoul said...

aRlensky: Iya kan..yg tu pu shiok. Itu the first video I saw..Hehe

SimplySeoul said...

aRlensky: Iya kan..yg tu pu shiok. Itu the first video I saw..Hehe

izzati said...

haha... takut betul tengok u punya amaran kat atas

SimplySeoul said...

izzati: Haha..jgn takut. Just ingatan secara baik keke.