Thursday, March 10, 2011

Roti John dan Photoshoot TESL

Produk untuk APK kami Roti John. So walaupun ndak da kelas hari ni, tapi paksa rela untuk bangun awal untuk siapkan Roti John tu and start jual. Target hari ni 40 biji. Bukan sikit, banyak!!! Tapi alhamdulillah by 11 am roti2 tu habis dijual. Setakat duduk-duduk di Foyer SPPS ja kami. Actually kebetulan time tu ada photoshoot untuk setiap kelas and batch. Jadi memang banyak orang di area foyer. Senang sikit jual.


Badan bau mentega.

Aku siap buat delivery lagi ke SST. Kau ingat Pizza dengan McD ja ada delivery. Aku pun boleh buat delivery jugak. Memang menguji betul hari ni, gila panas cuaca bebeh. Kawan-kawan pun banyak tolong. Tengs semua. Antara orang pertama yang makan roti tu ialah Dekan....bangga siot. Aku rasa masa jual tu muka aku tebal 18 inchi. Even at one point paksa orang beli hehe.

See Mawar dengan aku yang ala-ala mintak puji.

Lepas jual-jual Roti John ada sesi photoshoot kelas. Daripada 35 orang kelas kami, cuma 10 orang ja yang datang. Yang lain telah disabotaj supaya ndak datang, hahahaha. Nah, dapatlah kami gambar close-up yang seclose boleh. Panas terik bukan main, ndak guna bemekap, kompem cair. Ada gambar formal and candid sekali.



Ni dia, memperkenalkan album terbaru dari kumpulan yang ndak asing lagi iaitu O-Town (atau boleh juga disebut Old Town bila lapar) dengan single terbaru diorang I Want It TESL Way dan All or NoTESL. Segera dapatkan di pasaran ya. Posing semua ndak bleh blahhh.

3 comments:

Fay Baloche said...

OMG anne...skit jg yg dtg. *tiba2 rasa bersalah ni*...sia insomnia ba tu trus lwat tdo , maka lewat bgn jg....Sorry kwn2,....BTW good jobs^^ (sbb dtg mewakilkan diri utk TESL year 2)..hoho

Isabel said...

Alala..skitnya..sya memng mo dtg tp tbgn lmbt pla ni...wah, lakunya roti john kmu...huhu

SimplySeoul said...

Fay Baloche: Iya sikit ja yg dtg. Insomnia!!! hahaha. Hehe..bah next year ambik dgn semua skali.

Isabel: Iya alhamdulillah kak, nasib juga tjual, cepat lg. Klu ndak sayalah yg tmuntah makan tu semua roti john.