Wednesday, March 02, 2011

Senyum dalam stress

I don't have a say, a choice or a chance. I feel so evil. I take all the blame. I guess that is what I have to deal with but I cannot help of being angry.

Honestly aku rasa sejak jadi Jakmas ni macam awkward pula dengan resident KF (terutamanya). Kadang-kadang jalan di library diorang senyum dari jauh, sweetnya (yang perempuan okkk). Then kadang-kadang ada orang approach aku and kata 'akak nak tanya pasal subjek'. Hahh sudah aku panik sikit, diorang ni ntah-ntah mau tanya aku subjek computer ka, matematik ka. Habislah tergagap-gagap menjawab. Tapi akhirnya dorang tanya pasal subjek2 PPIB. Nasib. Kalau ndak nanti digulingkan dari kerajaan.....(guling-guling ala-ala filem Hindi).

I'm angry, it surprised me with what I felt now. I'm bottling my emotion.


Midterm satu demi satu datang. Projek jual-jual APK makin dekat. Otak makin serabut? Ndak la.... malah aku macam tenang ja untuk hadap benda jual-jual ni. Thanks support and nasihat dari kawan-kawan supaya pekakkan telinga dengan perkataan 'inovatif' tu. So sekarang saya akan tumpukan dengan perkataan 'untung' dan 'kaya'. Jangan terkejut kalau between 21-24 Mac ada mukaku di SST sebab paksa cousin beli produk kami. Haha. Then pegi ketuk-ketuk bilik orang sambil buat muka kesian suruh orang beli produk.

Ok dah saja mau buat post merepek pasal diri sendiri. Bai.


1 comment:

NAD_YA said...

mari komen my blog