Friday, July 22, 2011

22 was a history.

Exactly around this hour, 23 years ago, my mak gave birth to me. It was the first and last giving birth experience for her. Was it hard for you mak in bringing me up. Sorry for the troubles. Oh ya my mak was 23 when she got me. Interesting right!!!

It was around 1.00 am, Friday, 22nd of July 1988.

Now 12.40 am, Friday, 22nd of July 2011.




To my mak yang sengaja postponed kelas sebab mau stay rumah malam ni and teman aku. Mak memang best. My pak yang keluar beli makanan sebab selera betebiat aku. Aku tau pak bawa kereta sambil tekan minyak ke lantai sebab cepat-cepat mau pulang rumah tengok Chelsea.

Thank You Ain sebab buat Birthday entry untuk aku. Sentimental aku tengok gambar-gambar lama kita.


To my friends yang wish FB, message, terima kasih sangat-sangat.

I privated my Birthday in Facebook, so I don't think I will receive lots of greetings or remembrance from my friends.

18 comments:

Nani said...

happy bday...

hm, aku pun malas wish bday org d fb, dan macam malas juga kena wish dr fb...

SimplySeoul said...

Nani: Tkasih sis...Sy saja privatekan bday dlm fb, sbb xamu attention tertentu. Hehe

sara zainol said...

Awak, hepy bufday.. semoga dipanjangkn umo n dimurahkjn rezeki ye.. may Allah bless u dear.. ^^

merahitujambu said...

moga panjang umur dimurahkan rezeki yaa...comel sgt gambr tu

SimplySeoul said...

sara zainol: Tkasih awak. Amin2. U too dear. All the best in life.

merahitujambu: Tkasih. Amin.

Isabel said...

Happy 23rd birthday Anne! Seumur sudah kita! (Belum tepat 24 lagi ni tau..hehe) Nway, hope you have a great birthday. All the best in everything & GBU ya! XOXO:)

Fay Baloche said...

Happy birthday Anne. Blast 23!! Tons of blessing ^__^

SimplySeoul said...

Isabel: Thank you sis for your wonderful remembrance and wish...Hehehe. kiss*hug

Fay Baloche: Thank You fay sebab ingat. Kiss*Hug.

Pink Diva™ said...

Oops! yesterday is your birthday..it is too late a day to wish you."Happy Belated Birthday!"

sorry I missed your birthday, I hope that you had a wonderful day. .:)

hElfiS said...

Salam
awk kecik2 comel...
semoga panjang umur dan selalu mendapat keredhan Allah...

ïêmå å¢klê§ said...

hepy belated besday..
dah tua makcik kita sorang ni..
huhu

SimplySeoul said...

Pink Diva: Thank U very much.

hElfiS: Wsalam. Hehe. Tkasih. Amin doanya.

ïêmå å¢klê§: makcik? since when. Terima Kasih.

mommieZee said...

adeh...i should remember your bufday dear, sebab dekat dekat ngan wan...apapun, happy belated birthday, may Allah bless you and family, and semoga apa yang anne wish akan tercapai..panjang umur, murah rezeki..amin.

SimplySeoul said...

mommieZee: Hehe xpa bah kak. Tkasih doa kakak selama ni. Moga Allah menjadikan kak wanita bahagia disisi suami dan anak-anak (eh anak-anak ni ada maksud ni hehe)

Leysa JL said...

waa..happy belated birthday!

welcome to the club 23th :)

SimplySeoul said...

Leysa JL: TYou...I'm in the club bebeh. I mean club 23 years old people hehe.

Ezreen Zainol said...

alolo~tomeynya .geram tengok..

SimplySeoul said...

Ezreen Zainol: Hehe. saya? hehe sekarang dah kurang comel tu.