Saturday, August 06, 2011

Act like usual.


Text Messages from 010952xxxx

Text: Org ckp pt masuk awal kunun....Ko ada check ka?
Aku: Iya! bah habis la tu duit pt sebelum buka sem. Haha.
Text: Dgr org ckp ja.
Aku: Nanti aku check kejap lg.

*dalam hati: siapa bah juga yang text aku ni ni....*

Pop-Up Chat
Chat: hai Anne...mau tanya bah
Aku: Apa?
Chat: blah blah blah blah
Aku: blah blah blah blah

*dalam pada masa yang sama aku tengah stalk profile dia and tengok gambar2. Sebab nama profile dia bukan nama sebenar and profile pic pun letak gambar kartun*


When I sense familiarity feelings in a text messages or chat from a stranger, I seldom ask whose in the other line. Just act like usual and don't bother asking.

'FAMILIARITY FEELINGS'


Then only I reply. Kalau tiada feeling macam tu, aku ndak balas juga.

5 comments:

JIJI YU said...

boleh plak ko wat layan cenggitu je

sara zainol said...

layanan yg baik :)

nurani said...

hahaha..selamba ja awk rep text 2..huhuhuhuhu

Pink Diva™ said...

Just ignore that stranger text dear. .dnt reply unless you knw who they are

SimplySeoul said...

JIJI YU: Again..familiarity feelings

sara zainol: Hehe, only if I have that feelings.

nurani: Haha, yup sebab rasa macam kenal, plus soalan biasa2 ja pun.

Pin Diva; Sometimes I do ignore it. But if it has something to do with kuliah stuff, i just replied it randomnly.