Wednesday, August 03, 2011

It's too early...


but I already got my first kad raya...Tadaaa!!!!. Someone draw it for me last night and put it on my bed.

Front and back cover.

Aku memang perasan dia diam-diam melukis, tapi bila aku peek. Dia warning 'Jangan tengok bah'. Siap pindah tempat melukis dari ruang tamu ke verandah rumah. Apa yang secret sangat kau lukis tu fifi.



Fifi, si budak darjah 1.

Thank you kad rayanya. Khusus untuk Kak Anne tu, cover belakang and depan pun letak nama aku. Hehe.

20 comments:

beaty said...

wah pandai juga dia lukis ni..ada ketupat kan

leya said...

amboi dh dapat kad raya la dia..hehe..kiut je kad nye same ngn yg memberi n yg menerima..;)

Isabel said...

baru kali belajar di sekolah tu Anne..hoho..pandai lagi dia bagi surprise..

Siti Zalikha Mohd Ridzuan said...

duiii pandainya si fifi bah..sweet..hihi..kim salam rindu ngan si fifi ya :)

farah hanim said...

amboi
bru hari ketiga pose
da dapt kad raye
advnced :D
hehee

uzAy said...

wahhh ! cumelnyaa kad raya..
selamat menyambut bulan ramadhan :)

sara zainol said...

semangat raya dtg :) haha nice drawing..

SimplySeoul said...

beaty: Iya sis, ada ketupat. Hehe.

leya: Haha. Terima Kasih pujiannya. Hehe.

Isabel: Mungkin ngam2 baru belajar buat kad kan kak. Hehe. Itu yg dipraktikkan di rumah. Suprise letak atas katil gituu.

Siti Zalikha Mohd Ridzuan: I will dear. hehe. Ada2 ja dia tu.

farah hanim: Itulah, hari ke-3 dah ada kad raya. Tahun ni terlebih advanced.

uZay: Hehe. 7 years old punya kad raya hehe.

sara zainol: Drawing with sincere I guess ^^

Eyza Dyana said...

huhuhu..comel..:) baru awal puasa da dapat kad raya kan? hehe..
btw, happy fasting..:)

Cik Sara said...

Owh...so sweet that little gurl..
Salam Ramadhan~

ani said...

best kan dpt kad dr budak2..comel jak drg lukis.uhu masa aku exam tu hr, anak buahku buat kad 'selamat maju jaya kak ani' ahaa

Ummi said...

alalaa comel...

sakura_sue said...

haha comelnye adik die!

Pink Diva™ said...

Alalala cumil vha dak Fifi ni..

sifu im said...

haha aku pndai lukis org lidi je doe

merahitujambu said...

pandainyaaa..comel la...hee..salam ramadhan

nowriz said...

alala.. suweetnya dear.. sayang betul dia sama ko ni... ;)

SimplySeoul said...

Eyza Dyana: Kad raya yg tersangat awal hehe.

Cik Sara: Tengs.

ani: alalaa, comelnya. Ikhlas tu kalau budak2 buat.

Ummi: she is.

sakura_sue: my cousin actually.

sifu im: hahaha, xpa orang lidi pun ok apa.

merahitujambu: hehe. salam ramadhan.

nowriz: Haha...selalu juga digaduhnya kita hehe.

Ezreen Zainol said...

wah ,dah dapat kad raya.awal betul:')
cumel je ketupan dgn gambar pompuan(awak tuh) hehe

SimplySeoul said...

Ezreen Zainol: hahaaha...di lukis saya ramping. Pandai. hehe.