Sunday, September 11, 2011

Siapa yang buat cerita tidak berasas ni.

(tajuk diedit kerana tak mau nampak macam singa mengaum)

Eh mana ada marah...sila baca tajuk di atas dalam nada bergurau plus hati ceria.

Ya aku dah jauh dari rumah and sekarang tgh buat liputan langsung dari bilik baru. Hahahaa, ketawa riak. Ni conversations masa ambik kunci bilik tadi. Conversations yang panjang telah diedit untuk mengelakkan orang rasa nak walk away dari blog.

Pengurus Asrama: Hari tu bah, bilang dorang bertunang kau.
Aku: Bila lagi!!!! (serious suara high pitch gila)
Pengurus Asrama: Ada bah time kau ndak datang meeting ndak silap...ada si tuttt cakap.
Aku: Mana ada.
Pengurus Asrama: Ndak pa bah benda baik. Hehehe. Yakah betunang.
Aku: Ndak bah.
Pengurus Asrama: Ka kau dirisik?
Aku: (At this point aku dah give up explained. Just senyum tawar).

Haiihh dari mana la source cerita dorang ni...

11 comments:

Cik Asma BLuppy said...

kalu da tunang pom, pe salah nya... hahaha

H.J said...

huhu..ke memang betul citer tu..haha

Nani said...

hahahaha.... manatau seru suda dekat...

leya said...

hehe..suka hati je pngurus asrama tu ckp cmtu ek..slamat memulakan semester baru ye ;)

Kancil 8349 said...

kalau Kancil terima je...cakap dengan senyum...hehehe...masa tu tengok muka orang yang betul2 suka sama kamu

p/s takut saham jatuh ke...hehehe..

indonesiatooverseas said...

Apa perlu pangggil FBI guna penyelidikan, siapa yang telah terbitkan kabar tu?

Ah, dah join blog Anda nih, Sayapun mengundang Anda untuk join blog saya. Terima kasih.

indonesiatooverseas

Cik Purple Pinkypuff said...

hahaha~~ ini kali la.. kana cakap betunang bha dia.. :D kali betul2 nih betunang?? haha.. :P
p/s: suda ku kasi masuk kau dalam bloglist vip ku pasal ku tgk ko rajin komen entri ku bha.. hehe.. tenkiu arr! :D

Pink Diva™ said...

lau betul pun takper vha kan dear..still single and available..hehehe

Miss Afni said...

ha ha ha... sa faham kalo kana tanya solan camtu Ngeeeeeee

Fyza Lovato said...

aip aip, even xberapa paham sangat, tapi rasanya betul kot pemahaman sy, maybe dia saje tembak kot. saje nak sakat. tapi kalau betol pn ape slahnya kan :)

Finaz Jaafar said...

boleh bah kalau kau !

retisss bah kau ada orang bergosip pasal kau~

**okay memang tak reti cakap sabah..hik