Wednesday, September 14, 2011

I literally pick my own gift. Thank You.

Birthday aku dah 2 bulan berlalu (almost), tapi still ada yang kesah kan tarikh tu sampai sekarang. Masa pegi first kuliah hari tu, Audrey my coursemate wish me Happy Birthday. Ooh terima kasih comel.


Ain, terima kasih hadiahnya.

Just now Ain, my coursemate konon mau belanja makan. Tapi aku dah makan. Jadinya aku tengok dia makan. Serious aku kenyang. Usually bab makanan tetap bedal kalau rezeki depan mata.

Then pegi bookstore sebab Ain mau bagi hadiah buku dengan someone yang girly-girly konon. Dia cakap 'nanti bagi kang dia cakap terima kasih then simpan terus buku tu'. Aku ketawa kuat-kuat dengan seikhlas hati and cakap 'aku pun begitu orang nya'. Haiiih mulut jujur sangat ni susah juga.

Terus pegi proceed pegi kedai lain and suddenly dia pilih stuff animal kucing. Aku pulak yang over-over 'ehh kiutnya, leper badannya, ahhh kiut kiut'...then turn out the kucing is for me. Serious happy. Thank you Ain and Audrey.




p/s: Now buaya dah ada kawan, please jangan bergaduh ok.

16 comments:

MzOneD said...

wah..comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

chocolatte said...

im glad you like it babe :D

Isabel said...

hikhik..tambah koleksi. comell!

Kancil 8349 said...

sedih buaya tu...mungkin dia akan dipinggirkan...hehehe

Etong said...

happy birthday sisss!!! misti d oneb di bejalan kan hehehe

Nani said...

andu bah.bagusnya kawan kau tu. 2 bulan blalu pun masi mau wish dan bagi hadiah hehe..

leya said...

comelnye si kucing tu...jgn digigit oleh si buaya sudahla hihihi..hepy belated befday wlaupun dh 2bulan berlalu ngee :P

nowriz said...

sy wish sekali lagi la.. happy birthday dear!!

tiut tu tucenn!

Ijah EmoTemo said...

cumil !! hihi

Azeanthy Paiman said...

adui.comelnya patung tu!!!

Ummi_R❀salici❀us said...

kiut2....
boleh ke buaya kawan dengan kucing nih...

hElfiS said...

buaya tu comel..hijau gitu..hehehe

Red Cherry and Avocado said...

I like the green one....

farah hanim said...

ahhh
comelnye kwn buaya tu
hehe

Run Away said...

comelllll...sangat...;d

Finaz Jaafar said...

haloh kiutnyerrrr~