Saturday, October 08, 2011

Reasons why blog was abandoned.

Rasanya ni rekod paling lama gila tak update blog. I tried to find reasons (no more like reason) why I didn't post anything on my blog for the past 3 weeks.

1. No stories.
Actually banyak. Since my blog is personal, I have a lot of stories. Biasanya aku akan buka notepad and mula bluff about my day or whatever seems interesting tapi itulah...always ended up di notepad ja lah post tu, ndak pernah pun transfer ke blog.

2. Malas.
No when it comes to online, hari-hari aku buat. Ke Facebook rajin pula, browse new videos in Youtube tiap-tiap hari. Jadi apa masalah aku sebenarnya ni.

3. Terlupa password.
Ingatlahhhh.....


Will update more...

3 comments:

Sudir Suichi said...

terlupa pasword tu yg mahal... hahaha

Diary oF Mine said...

hehe... sama la kita... aiyaa...

nowriz said...

update bila rajin ja.. hihi..

mimang ada masa kita malas jua tu..

hihi