Tuesday, May 29, 2012

Borang kosong



Minggu ni study week and dengan izin Allah minggu depan akan ambil final exam dan seterusnya menamatkan Tahun 3. Macam baru kemarin sibuk-sibuk packing, beli seterika untuk masuk UMS. Pejam, celik, tidur, mandi sudah ke penghujung Tahun 3. Cuma tinggal setahun lagi untuk dilalui, kalau tiada halangan akan bergraduasi November tahun hadapan. Amin.

Borang ooh borang. 

Borang di atas ni kalau kamu tengok masih kosong. Not even a little stain on it. Ini borang Latihan Mengajar. Cuma ada 17 daerah dalam pilihan and of course dalam 17 semua tu tidak ada Tawau yee. Harap maklum sangat. Semuanya di sekitar Kota Kinabalu dan yang berdekatan. Aku akan mula Latihan Mengajar awal tahun hadapan, semester ke-8. Kira awal juga borang ni diedar.

I need to submit it before 22nd of June, if I'm not mistaken. I don't know which district should I put. I have worries on transportation, house...cut it short there's a lot of things running in the back of my mind. I'm not being choosey, I'm worried. I might go for Kota Kinabalu as my first choice, Ranau as my second and the third one is still pending. 

I will finish my exam on the 20th of June and right after that straight to the airport people. This semester is the torturous one. Why? Well I didn't went back to my hometown at all. Usually I spend my mid semester holiday and study week at Tawau, but this time around I stay in KK the whole semester. So yaa, can't wait for the holiday. Miss everyone back home. 

All the best for our final dear friends :) and Kotobian Tadau Tagazo do Kaamatan.

5 comments:

Liselle MonCherie said...

All the best for you!
A very diligent and creative English Teacher! hehehe and also Pretty :3

Sufy said...

good luck cute.. :)

Leysa JL said...

kalau mau di ulu2 yang high class punya d samparita, kota marudu..jauh tapi my cousin said, sekolah 2 mmg best n tempatnya pon ble tahan..maybe u shud try something yang challenging kali ini..hehe

Adylia Qarissa said...

good luck :)

Nani said...

Pitas lah... Sya sedia membantu, hehe.. Apa ni, smk ka sk?