Friday, June 08, 2012

A short meeting with my two friends


Kami jumpa ni sebenarnya ahad lepas lagi. Tapi memandangkan musim-musim exam ni susah la mau update tangkas sangat. Tapi jalan-jalan boleh pula =_= . Haha. So walaupun sudah beberapa hari berlalu. Aku tetap juga mau report di blog ni. 

Bikini shopping? haha. Too many sales around. Kills our wallet u know.


Diorang ni kawan sekolah rendah dulu. Masa darjah 6 duduk satu kumpulan hafal lagu Westlife haha.  Fitriah and Noraini. Ria sekarang masih di Shah Alam. Tengah cuti a few weeks di KK. Ani pula sudah kerja di KK. Walaupun kerja di KK, payah mau jumpa tu. Busy dia ni.

Plan punya plan, jumpa jugak Ahad lalu. Ma gad tetap sama seperti dulu, aku bukan maksudkan diri sendiri, diorang la. Cerita dengan diorang ni of course berjilid-jilid. Dari satu chapter ke satu chapter kami story. Soalan paling manang 'Update siapa yang sudah kahwin'. Haha. Apalah motip kami kira siapa yang sudah kahwin ni. So that we could alert ourselves that we probably don't want to be the last one to settle down or didn't settle down at all

Ria and Ani. Love both of you.

A meeting of 3 single girls. A short one but still good. Looking forward to meet you girls again.


Well anyway, still have 3 papers to go. Gambate Kudasai.

3 comments:

farah hanim said...

SERONKNYE
:D
reunion dengan membe lame memg best
hehe

nurdani said...

keluar dengan kawan memang best. good luck untuk exam ye :)

Eyanz Azeanthy Paiman said...

the best moment i enjoy the most is when me and friends going out for amusement and shopping.that will be so great there!=)